Puunkaadot ja kantojyrsintä

Kauttamme saat laaja-alaisesti puunkaatotöitä. Voimme käydä kaatamassa puun ja hoidamme työn aina kaadosta puun pilkkomiseen klapeiksi asti tai halutessanne jättää lopputyöt asiakkaalle. Kauttamme saat myös puiden ja risujen poiskuljetuksen ammattitaitoisten yhteistyöyrittäjiemme toimesta.

Ahtaissa paikoissa käytämme apunamme koriautoyritys Markun Nostoa tai RR-kuljetusta, olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä usean vuoden ajan. 

Kauttamme myös kiipeilykaadot.

Perinteinen puunkaato

Kaadamme puun suorakaatona tilan riittäessä, käytämme tarvittaessa apuna esimerkiksi kaatotunkkia tai taljaa.


Nostokorityöt

Puun kaataminen ahtaista paikoista voi vaatia sen kaatamisen "paikoilleen" tällöin käytämme nostokoriautoa.

Motoapu

Puiden ollessa suuria, niiden kaataminen metsäkoneella on hankalaa, tällöin hoidamme kaadon moottorisahalla yhteistyössä koneen kanssa.

Myrskytuhojen raivaus

Puiden kaatuessa esimerkiksi tuulen takia, niiden raivaaminen on hyvinkin vaarallista. Hoidamme myrskytuhojen raivaukset turvallisesti.

Kantojyrsin, oksasilppuri ja pilkekone

Kantojyrsimellä saadaan kannot siististi pois suurempia jälkiä jättämättä. Laski F360 jyrsijä on pieni ja ketterä kone, jossa riittää kuitenkin tehoa isojenkin kantojen jyrsintään!

Vaihtoehto risujen  kuljettamiselle on oksien silppuaminen.  Tehokkaalla polttomoottorikäyttöisellä oksasilppurilla saadaan haketettua isotkin oksat ja pienet puunrungot. Max. halkaisija tuoreelle puulle 10cm ja kuivalle 8cm. Koneen voit vuokrata myös itsellesi, katso lisää hinnasto ja yhteystiedot välilehdeltä!

Pilkemaster EVO 36 Hc Lite koneella pilkomme puut tehokkaasti pilkkeeksi. Koneen voit vuokrata myös itsellesi, katso lisää hinnasto ja yhteystiedot välilehdeltä!