Puunkaadot ja kantojyrsintä

Kauttamme saat laaja-alaisesti puunkaatotöitä. Voimme käydä kaatamassa puun ja hoidamme työn aina kaadosta puun pilkkomiseen klapeiksi asti tai halutessanne jättää lopputyöt asiakkaalle. Kauttamme saat myös puiden ja risujen poiskuljetuksen ammattitaitoisten yhteistyöyrittäjiemme toimesta.

Ahtaissa paikoissa käytämme apunamme koriautoyritys Markun Nostoa, olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä usean vuoden ajan. Kauttamme myös kiipeilykaadot.

Perinteinen puunkaato

Kaadamme puun suorakaatona tilan riittäessä, käytämme tarvittaessa apuna esimerkiksi kaatotunkkia tai taljaa.


Nostokorityöt

Puun kaataminen ahtaista paikoista voi vaatia sen kaatamisen "paikoilleen" tällöin käytämme nostokoriautoa.

Motoapu

Puiden ollessa suuria, niiden kaataminen metsäkoneella on hankalaa, tällöin hoidamme kaadon moottorisahalla yhteistyössä koneen kanssa.

Myrskytuhojen raivaus

Puiden kaatuessa esimerkiksi tuulen takia, niiden raivaaminen on hyvinkin vaarallista. Hoidamme myrskytuhojen raivaukset turvallisesti.

Kantojyrsintä ja oksasilppuri

 Kantojyrsimellä saadaan kannot siististi pois suurempia jälkiä jättämättä. Laski F360 jyrsijä on pieni ja ketterä kone, jossa riittää kuitenkin tehoa isojenkin kantojen jyrsintään!

Vaihtoehto risujen  kuljettamiselle on oksien silppuaminen. Meiltä voit myös vuokrata oksasilppurin käyttöösi. Tehokkaalla polttomoottorikäyttöisellä oksasilppurilla silppuat turvallisesti isotkin oksat ja puunrungot. Max. halkaisija tuoreelle puulle 10cm ja kuivalle 8cm. Laitteessa on huomioitu työturvallisuus erinomaisesti ja kone on turvallinen käyttää. Maksuton kuljetus Iisalmen taajama-alueella ja taajaman ulkopuolelle 0,55€/km. Kuljetus kauemmaksi myös halvemmalla omien menojen mukaan.